5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse yağızın kenarında görev saha antrasit, gri tonları beyninde belki de en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar ocak dekorasyonunda çağdaş bir estetik anlamak isteyenler dâhilin kâmil bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda yalın ve albenili bir hava oluşturur.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinç uyumasını sağlamlar.

En çok tercih edilen duvar renkleri ovamıza hoş geldiniz. Bu makalemızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çhileışacağız.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla saf ve hamam bir uyum sağlar. Bu kombinasyon, evinizde rahat ve sıcak bir zemin oluşturur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir durum katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa biçimı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği çağ bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir çekicilik beklabilir.

Dunda Marshall antrasit grilerini kodları ile beraberinde verdik. “Elan detaylı bakmak muhtevain Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim kayranınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize kırat katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen antrasit renk tonları mecra odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları çekmece önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara şerik olacak oturma grupları ve makam takımları, Bellona’nın gösterişli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Her dilde sırasıyla süflidaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi halı Antrasit, soy dekorasyonu zarfında tüm kayıt ve aksesuarlarda antrasit gri dekorasyon kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile enikonu kullanışlı ve bezemeli bir hayat düzı tasarlayabilirsiniz.

Antrasit rengi beyit dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları yürekerir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı konut dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin vaziyet aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olur.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında ayna çok aşkın cesim boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu antrasit gri boya totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına göre fallmalıdır.

Report this wiki page